11 Fotoconnectades

Del 4 al 22 de maig de 2021, es pot veure al Centre Cívic Cotxeres de Sants l’exposició 11 fotògrafes, una iniciativa de Fotoconnexió que vol donar visibilitat als treballs de les fotògrafes professionals i aficionades membres de l’associació.

Hi participen onze fotògrafes: Etel Borges Reis, Violeta Cañigueral Casassas, Laura Covarsí Zafrilla, Tatiana Donoso Matthews, Conxi Duro, Christina Guldager, Elisabet Insenser Brufau, Rosa María López Martínez, Núria Martínez Seguer, Noelia Pérez Sández i Francesca Portolés Brasó; que presenten les seves creacions visuals a través de diferents gèneres i tècniques fotogràfiques.

La mostra està comissariada per Ricard Marco i organitzada per Fotoconnexió amb la col·laboració de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona i el Districte de Sants-Montjuïc.

Fotoconnexió és una associació cultural sense ànim de lucre creada amb la finalitat d’investigar i conservar el patrimoni fotogràfic i difondre la fotografia i l’audiovisual en tots els seus aspectes.