La Carretera oberta d’Albert Padrol segueix la seva ruta. Després d’inaugurar el curs acadèmic 2014-2015 a l’IEFC i d’exposar-se al Festival FineArt d’Igualada i a la Sala La Bruna a Ordino (Andorra), ara viatja fins a la Biblioteca pública Casa de las Conchas de Salamanca.

Carretera Oberta, d’Albert Padrol, exposició fotogràfica organitzada i comissariada per l’IEFC, es pot veure del 8 d’octubre al 29 de novembre de 2015 a la Sala Patio Alto de la Biblioteca Pública Casa de las Conchas de Salamanca.

Roda de premsa: Dijous 8 d’octubre de 2015 a les 12:30 h.

Inauguració: Dijous 8 d’octubre de 2015 a les 19:00 h. L’acte comptarà amb la presència de l’autor i les presentacions de Jorge Moreta, periodista i escriptor, i Ramona Domínguez Sanjurjo, Directora de la Biblioteca Pública Casa de las Conchas.

Biblioteca Pública Casa de las Conchas de Salamanca (Sala Patio Alto)

Adreça: C/ Compañía, 2. Salamanca
Dates: Del 8 d’octubre al 29 de novembre de 2015
Horari: De dilluns a divendres de 9 a 21 h. Dissabte de 9 a 14 h i de 16 a 19 h. Diumenge de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.

Organitza: Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya amb la col·laboració de la Biblioteca Pública Casa de las Conchas de Salamanca i de la Junta de Castilla y León.

Biblioteca Pública Casa de las Conchas de Salamanca

Inaugurada el novembre de 1993, és un espai de comunicació i participació obert i plural que posa a disposició dels seus usuaris una àmplia gamma de recursos culturals, informatius i tecnològics per tal de potenciar les seves capacitats creatives, socials i d’aprenentatge. És un centre actiu que mira al futur i que està atent als canvis socials ia les noves formes d’expressió.