Del 16 de gener fins al 6 de març de 2014 es pot veure al Centre Artesà Tradicionàrius la mostra Cançons de pandero. L’exposició s’inaugura el dijous 16 de Gener a les 20 h.

Aquesta és una exposició de la Xarxa de Cases de la Festa realitzada pel Museu Etnològic, amb la participació del Centre Artesà Tradicionàrius, en el marc del Festival Folk Internacional Tradicionàrius.

Entre altres, hi participen Ignasi Papiol, Marina Tomàs i Denise Koirach exposant les seves fotografies com a alumnes del Curs d’Especialització en Teatre i Espectacles de l’IEFC.

Cançons de pandero

Amb la voluntat de ser inclusius, l’exposició Cançons de pandero recull les investigacions dutes a terme des de 1970 fins avui, a càrrec de diverses persones i entitats, amb les iniciatives més innovadores.

La mostra reflexa la vida i la festa al voltant dels panderos o tambors utilitzats per les majorales del Roser i d’altres confraries, com a acompanyament rítmic de les cançons i músiques que interpretaven. Les cançons de pandero varen ser molt presents a Catalunya al segle XIX i principis del XX.

Centre Artesà Tradicionàrius

Adreça: Travessera de Sant Antoni, 6-8. Barcelona
Dates: del 16 de Gener al 6 de Març de 2014
Horari: d’11 a 14 h. i de 15 a 21 h. Entrada lliure.