Exposicions
El diari Ara publica el reportatge Les famílies de Sandra Gross18 de desembre de 2016

El diari Ara publica, el diumenge 18 de desembre de 2016, una doble pàgina dedicada al reportatge Les famílies de Sandra Gross. En l’article, la periodista Catalina Serra contextualitza el treball en el marc de l’exposició Hexàgon. 6 línies de fotografia documental produïda per l’IEFC.
Tal com comenta Sandra Gross: Hi ha una gran diversitat de famílies, però en tots els casos han tingut el desig de formar un vincle; tothom busca la seva manera de pertànyer a un nucli.
L’exposició Hexàgon. 6 línies de fotografia documental es pot visitar fins al 23 de desembre de 2016 a la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles. Aquesta exposició es va estrenar en el marc del Festival Off Perpinyà 2016 amb el suport de Visa pour l’Image.

Aquest treball és un dels 6 projectes de fotografia documental que corresponen a una selecció de reportatges realitzats per estudiants de l’IEFC. Els autors són Oscar Bayona Pie, Judit Domingo Sánchez, Juan Ignacio Genco, Nagore Giménez, Sandra Gross Montserrat i Gonzalo Martínez Barceló.