L’IEFC col·labora en el I Concurs de Fotografia del festival Clotilde Fest, convocat pel Palau Robert, amb l’objectiu de fomentar l’afició per la fotografia i la creació artística entre els joves.

El Concurs s’adreça a aficionats a la fotografia en edats compreses entre els 18 i els 30 anys. El jurat ha estat format per un representant de la Direcció General de Difusió, un altre de l’Agència Catalana de la Joventut i un de l’IEFC.

El primer premi està dotat amb 300 euros; el segon premi, amb un curs d’iniciació a la fotografia a l’IEFC, i el tercer, amb 150 euros.

El Palau Robert exposa les fotografies de les guanyadores del  concurs: Cèlia Espanya, Àurea Vergés i Laura Garcés, a l’aparador, del 28 d’octubre al 15 de novembre de 2020.

El festival Clotilde Fest es va celebrar els dies 2 i 3 d’octubre de 2020 al Jardí del Palau Robert, amb la participació de Miki Nuñez, Suu, Els Amics de les Arts i Sara Roy, i va ser organitzat pel Palau Robert i l’Agència Catalana de la Joventut, amb el suport d’Europa FM, Ràdio Flaixbac i iCat, la ràdio musical i cultural de Catalunya Ràdio (CCMA).