Gala Espin exposa Llámame Paquita!

La fotògrafa Gala Espín exposa Llámame Paquita! a Terrassa, dins el marc del Festival Emotiva. La mostra es pot veure del 2 al 28 de Novembre de 2020, a la Sala Minyons de Terrassa.

El Festival de Fotografia de Terrassa Emotiva és una iniciativa que sorgeix l’any 2018 de la mà de Xafa’T. L’objectiu principal és apropar la fotografia a tots els públics, dinamitzar els locals on es duen a terme les exposicions i obrir Terrassa com a ciutat fotogràfica. Es tracta de mostrar durant un mes els espais de la ciutat amb fotògrafs d’arreu del món. Juntament amb la mostra fotogràfica s’organitzen activitats culturals entorn de la fotografia: xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers per a adults i nens. Fomentar la creació artística a través de la fotografia també és una de les finalitats del Festival, així com el fet de donar a conèixer la fotografia als centres educatius i obrir les portes a escoles de fotografia perquè mostrin els seus projectes. Al novembre de 2020 es realitza la primera edició d’Emotiva amb la idea que es converteixi amb un Festival anual.

 

Llámame Paquita! Foto: Gala Espin
Llámame Paquita! Foto: Gala Espin

L’exposició de Gala Espín, sota el títol de Llámame Paquita!, vol donar visibilitat al col·lectiu de gent de la tercera edat que viuen en soledat i són autosuficients.

La fotògrafa Gala Espín és alumna de l’IEFC, i el treball Llamame Paquita!, es va presentar a l’assignatura de Reportatge Documental de 3r curs del Graduat en Fotografia de l’IEFC.

Sala Minyons de Terrassa

Adreça: Carrer Teatre, 4-6. Terrassa
Horari: de dilluns a divendres de 18 a 20 h.
Dates de l’exposició: del 2 al 28 de novembre de 2020