L’IEFC participa en el I Encuentro de Escuelas de Fotografía del festival BFOTO de Fotografía Emergente, que es celebra en la localitat de Barbastro del 9 a l’11 de juny de 2017.

El Festival BFOTO, en la seva quarta edició, organitza per primera vegada aquesta trobada al Centre de Congressos i Exposicions de la seva ciutat; un espai d’intercanvi on els alumnes i professors assistents poden realitzar exposicions fotogràfiques, visionats de portfolis, projeccions audiovisuals, així com intercanviar experiències de l’àmbit docent.

L’IEFC hi ha estat convidat per l’organització de BFOTO, facilitant l’estada i un espai expositiu on l’alumna Sandra Ramos Casasampera, com a representatnt de l’IEFC, presenta la seva obra Caricias de luz, realitzada per a l’assignatura de Fotografia Creativa del Graduat en Fotografia de l’IEFC.

Per altra banda, arran de la convocatoria feta per l’IEFC a tots els seus alumnes del Graduat en Fotografia, s’han escollit les propostes presentades per Myriam Correa, Hugo Loriente, Bruna Pujadas, Sandra Ramos y Anna Uribe, que han rebut un ajut de l’IEFC per viatjar a Barbastro i participar en els Visionats i en les Projeccions de l’Encuentro. Els seus treballs, a més, optaran a la Beca BFOTO-ESCOLES concedida per l’organització, consistent en una quantia econòmica destinada a la producció de l’obra a exposar al festival BFOTO de l’any 2018.

Projeccions:

  • Nocturnal fears, Myriam Correa
  • Durante la noche, Hugo Loriente
  • Herminia, Bruna Pujadas
  • Mascotas, Sandra Ramos
  • Portafolio, Anna Uribe