Professorat
Israel Ariño, professor de l’IEFC, exposa Territoires d’expériences a l’Institut Français de Barcelona14 de gener de 2015

Territoires d'expériencesEl professor de l’IEFC Israel Ariño presenta, juntament amb altres companys francesos, una exposició de col·lodions a l’Institut Français de Barcelona.

Israel Ariño, Muriel Bordier, Delphine Dauphy, Marc Loyon, Cédric Martigny i Pascal Mirande són els sis fotògrafs que van participar en una residència artística a Chartres de Bretagne i al Pays de Montfort, dos territoris d’Ille-et-Vilaine.

L’originalitat de l’experiència resideix en el fet d’escollir un procediment fotogràfic del segle XIX, el col·lodió humit, i la presa de fotos amb l’ajuda de càmeres fotogràfiques.

Les imatges produïdes representen un conjunt en el qual es superposen realitats tangibles i tots els imaginaris nascuts de les mirades dels artistes convidats a la residència.

L’exposició Territoires d’expériences s’inaugura el dimecres 14 de gener, a les 19:30h, i es pot veure fins al 25 de febrer de 2015.


Institut Français de Barcelona

Adreça: C/ Moia, 8. Barcelona
Dates: Del 14 de gener al 25 de febrer de 2015.