El dijous 3 de maig 2018 s’inaugura el festival Enfocats al Pati Llimona, que inclou l’exposició del treball Canvis Substancials de Joan Teixidor, fotografies fetes a Barcelona l’1 i el 3 d’octubre de 2017, i positivades en paper baritat.

Aquesta exposició està inclosa també dins la secció Off Barcelona del Festival de fotografia argèntica Revela’t.


Centre Cívic Pati Llimona
Carrer del Regomir, 3, 08002 Barcelona
932 56 61 00


Canvis substancials

És una sèrie fotogràfica feta a Barcelona, entre l’1 i el 3 d’octubre de 2017, que no té cap altra intenció que mostrar l’experiència de l’autor sobre el que va passar per davant dels seus ulls en aquelles dates. Per primera vegada en la seva vida, l’autor es va sentir part d’un moviment social arrelat, progressiu i imparable. Sense cap intenció de conformar un reportatge ni molt menys d’exposar-lo, va fer les fotografies de manera intuïtiva, com ho fa habitualment. Simples punts de vista i cap intenció ni d’agradar ni molt menys de convèncer. Imatges testimonials d’una vivència.

Canvis substancials. Foto: Joan Teixidor

Joan Teixidor

Va néixer a Barcelona l’any 1977 i va estudiar Sociologia. Ha gestionat la galeria Barcelona Visions, on va aprendre a treballar els rols de galerista, artista i formador en laboratori fotogràfic. Ha impartit tallers en el Pati Llimona.

Actualment treballa a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, on va cursar els seus estudis de fotografia, i també hi imparteix el Taller de Procés analògic en blanc i negre.