El fotògraf d’espectacles Jordi Vidal, ex-alumne de l’IEFC, fa una conferència dins el Curs d’Especialització en Teatre i Espectacles, l’11 de gener de 2010 a les 19 h a l’IEFC.

Nota biogràfica:

Jordi Vidal sempre ha estat fascinat pel món de la música i la fotografia. Des de que va finalitzar els seus estudis a l’IEFC, ha treballat en diferents camps fotogràfics: reportatge, industrial, publicitat, editorial, especialitzant-se en reportatge d’espectacles.

Fotògraf del Festival Grec de Barcelona durant tres anys, ha col·laborat amb promotors, músics, discogràfiques, ballarins i coreògrafs, creant fotos per a promoció, cartells i discos. Les seves fotos han sigut publicades en la majoria de diaris nacionals i en premsa estrangera. Ha sigut cap de fotografia i fotògraf de les revistes Guitarra Total i Batería Total. Col·labora habitualment amb les revistes musicals més importants d’àmbit espanyol.

Ha realitzat nombroses exposicions de la seva obra, havent sigut seleccionat en dues ocasions per participar en la Primavera Fotogràfica de Catalunya.