El dimarts 10 de desembre de 2019, a les 19 h, es celebra la jornada Les dones al visor, a La Virreina Centre de la Imatge.

L’objectiu d’aquesta jornada és denunciar les desigualtats que les professionals de la fotografia afronten pel fet de ser llegides com a dones:

Entenem que la lluita de les dones i de les persones amb identitats de gènere i sexualitats no normatives cap a la igualtat ha de ser entomada en tot àmbit de la vida social. Les discriminacions i violències per raó de gènere ens afecten en la quotidianitat. També, en l’exercici diari de la nostra professió. Per això, volem visibilitzar-les i trobar respostes col·lectives per encarar-les.

Jornada Les dones al visor a La Virreina Centre de la Imatge

Programa:

Paulina Flores, directora de l’Agenda de la Imatge, presenta L’A número 68 01 FOTÒGRAFES.

Taula rodona a càrrec de Sara Gordon, Pilar Aymerich, Noelia Pérez, Wayra Ficapal i Cèlia Atset, moderada per Sira Esclasans. En aquest espai es planteja si la creació fotogràfica està condicionada al gènere de l’autora, com afecta la desigualtat de gènere a les professionals i quines eines tenim per fer-hi front.

Jornada Les dones al visor a La Virreina Centre de la Imatge


Paulina Flores va cursar els seus estudis de fotografia a l’IEFC i Noelia Pérez és professora del Graduat en Fotografia i de Cursos d’Especialització de l’IEFC.