Alumni
Laia Moreto Alvarado exposa el seu treball Inerme a Kowasa Gallery de Barcelona17 de gener de 2013

Inerme. Foto: Laia MoretoInerme, és un treball monogràfic de natures mortes de Laia Moreto Alvarado. Està integrat per una vintena de fotografies en dues sèries titulades Blanca i Negra. En totes dues, les flors, les plantes i altres elements de la natura han estat captats des d’un apropament fisic i visual.

L’exposició s’inaugura el dijous 17 de gener, a partir de les 19:30 h. I es pot veure fins al 30 de març de 2013 a Kowasa Gallery.

Laia Moreto Alvarado va realitzar els seus estudis de fotografia a l’IEFC. Actualment imparteix el Taller de Fotografia Nocturna a l’IEFC.

Inerme és un mot d’origen llatí que significa desproveït de defensa física o moral i s’utilitza en biologia per descriure la manca d’espines, punxes o agullons. L’ús paradoxal d’aquesta paraula per posar títol a una obra en la qual la majoria dels elements té algun tipus de pua o estella incideix en la pròpia concepció de la naturalesa, en la qual la solidesa i la fragilitat són capaces d’intercanviar els seus rols. En paraules de la pròpia autora: la finalitat d’aquesta obra no és idealitzar la natura, ni admirar la seva bellesa, sinó mostrar la seva condició, equilibrar la tensió que hi ha entre allò vulnerable i allò dominant, i revertir la situació.

Kowasa Gallery

Adreça: C/ Mallorca, 235. Barcelona
Dates: Del 18 de gener al 30 de març de 2013
Horari: De dimarts a dissabte, de 16:30 a 20:30 h, o amb cita prèvia.