Alumni
Laia Sala exposa Nuevas cosas emergen de la nada a la galeria Barcelona Visions2 d'octubre de 2015

El divendres 2 d’octubre de 2015 a les 19:30 h s’inaugura l’exposició de Laia Sala Nuevas cosas emergen de la nada a la galeria Barcelona Visions. Aquesta mostra forma part del cicle de Mini-expos que proposa la galeria i es pot veure fins al 15 d’octubre de 2015.

S’hi pot veure el projecte que va realitzar durant una estada de 6 mesos a Bilbao, gràcies a la beca de producció artística que li va concedir Bilbao Arte Fundazioa.

Bilbao Arte Fundazioa convoca beques per a potenciar la cultura i impulsar la producció artística dels joves creadors. Aquestes beques consisteixen en ajudes econòmiques i assistencials per a la realització de projectes artístics.

Laia Sala va obtenir a principis d’any una beca de producció artística amb residència durant 6 mesos en l’allotjament per a artistes que proporciona Bilbao Arte.

Laia Sala Bailo va cursar els seus estudis de fotografia a l’IEFC, especialitzant-se en Fotografia Artística. Complementa la seva formació amb els cursos d’especialització Col·lodió Húmit amb Israel Ariño; Emulsions Fotogràfiques amb Miquel Àngel Pérez; i El Llindar del Visible amb Ramón Casanova, sobre els límits del llenguatge fotogràfic.

Nuevas cosas que emergen de la nada – Laia Sala

Reflexiona sobre el sentiment de solitud que sorgeix en habitar una terra desconeguda, mostrant com l’artista sosté i vehicula aquest sentiment.

La primera part d’aquest projecte es basa en la recerca d’un mateix en el propi entorn i deixarà al descobert la mirada virginal de l’autor.

La segona part, posarà de manifest el descobriment i la trobada d’un mateix -o del reflex d’un mateix- en l’entorn, mitjançant la tècnica del fotograma, que permet endinsar-se en un llenguatge fotogràfic molt proper al subconscient, mitjançant el qual és possible reflectir, de manera onírica, la complexa immaterialitat dels sentiments.

La tercera i última part, mostrarà, a través d’un audiovisual, una sèrie d’intervencions en diferents fotografies. Aquestes, representaran la culminació del treball, la catarsi; alliberament i purificació, seran els dos conceptes que posaran fi a aquest treball.

Galeria Barcelona Visions

Dates: Del 2 al 15 d’octubre de 2015
Adreça: Banys Vells, 7. Barcelona
Telèfon: 936 24 17 96