La fotògrafa Maite González Laurens, que va cursar els seus estudis de fotografia a l’IEFC, ha guanyat la III Beca Joan Cabanas-Alibau de fotografia.

QgatFoto (Associació Fotogràfica Sant Cugat), la Fundació Cabanas i l’Ajuntament de Sant Cugat, convoquen la Beca Joan Cabanas-Alibau de Fotografia, amb l’objectiu de promoure la creativitat artística i la recerca de noves formes d’expressió en fotografia. La beca comporta l’exposició del projecte guanyador a la seu de la Fundació Cabanas.

La beca homenatja Joan Cabanas-Alibau (1907-1952), primer fotògraf professional de Sant Cugat, testimoni de la vida social de la població durant la primera meitat del segle XX, i autor del fons fotogràfic històric més significatiu de la vila.

Del 12 de setembre al 15 de novembre de 2018, es pot veure el projecte guanyador Ejes y coordenadas, de Maite González Laurens, exposat a la Casa Museu Cal Gerrer de Sant Cugat del Vallès.

Són cinc històries de viatges a la deriva, cinc recerques d’un camí vital incert amb girs constants, que donen voltes sobre un eix i unes coordenades, punt de partida… i d’arribada.