Alumni
Maite González exposa dins el Fotonoviembre 2015, XIII Bienal Internacional de Fotografía de Tenerife9 de novembre de 2015

Maite González participa en el Fotonoviembre 2015 exposant el seu treball Ejes y coordenadas dins la secció Atlántica Colectivas.

Es pot veure del 9 de novembre al 17 de desembre de 2015 a la Casona San Luis del municipi de Santa Úrsula.

El Festival Internacional de Fotografía de Tenerife és un esdeveniment organitzat pel Centro de Fotografía Isla de Tenerife. El festival Fotonoviembre es celebra cada dos anys i permet veure una mostra de fotografia contemporània en divereses exposicions repartides pels diferents municipis de l’illa de Tenerife.

Ejes y coordenadas – Maite González

5 històries de recerques i sense sortides per seguir indagant, enmig de la idea generalitzada de no saber cap a on anem, ni com a individus ni com a societat, enmig de la sensació d’estar sense rumb, sense sortida, perduts, embolicats en el caos estructural extern i que s’evidencia en l’individual i intern i viceversa. 5 díptics en cada història, 50 recerques d’un eix de coordenades, d’ambivalències que es repeteixen i canvien amb diferents matisos, encara que de vegades sembli que girem al voltant del mateix punt. L’eix, sempre la recerca, que alhora és una coordenada. Tot gira entorn d’això, gira per esdevenir en una altra cosa, per anar creant i construint. Es tracta d’allò que dóna peu al moviment perquè tot roti. Històries amb girs, que donen voltes sobre un eix i unes coordenades com a punt de partida i d’arribada.

Ejes y coordenadas va ser el seu projecte final de carrera del Graduat en Fotografia de l’IEFC.