El fotògraf Manel Esclusa, ofereix una conferència el divendres 14 d’octubre de 2016 a les 20 h a la Casa de Cultura de Girona.

L’INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona presenta un cicle de conferències gratuïtes amb l’objectiu d’impulsar la cultura fotogràfica a partir de les experiències dels ponents. Entre les quals s’hi pot trobar la conferència A l’ombra de la nit de Manel Esclusa.

>> Inscripció gratuïta (places limitades)

Manel Esclusa és un reconegut fotògraf nascut a Vic, considerat un dels artistes més representatius de la fotografia contemporània espanyola. Va descobrir la fotografia als vuit anys, al laboratori fotogràfic que tenia el seu pare.

La nit és l’escenari de la seva obra. La seva és una nit temporal, que tendeix a l’abstracció.

En la seva obra fotogràfica predomina la visió abstracta i mística, on el component humà s’expressa sense que a la imatge apareguin persones. És una obra experimental, precursora, molt influent en autors importants i totalment independent de les modes fotogràfiques, artístiques i estètiques.

Manel Esclusa és professor dels Cursos d’Especialització de l’IEFC Manel Esclusa. A cos nu i Manel Esclusa. Nit, obscuritat, ombres i altres llums.


Casa de Cultura (Aula Magna)

Adreça: Plaça Hospital, 6. Girona
Telèfon: 972 18 50 58
Data: Divendres 14 d’octubre de 2016 (20 h)

Donat que l’aforament de l’Aula Magna és limitat, es dona prioritat d’assistència a aquelles persones que prèviament han fet la inscripció.