El fotògraf Manel Esclusa, ofereix una masterclass el dimecres 19 d’octubre de 2016 a les 19 h a la Biblioteca Jaume Fuster, dins la programació del festival Photogenic 2016.

Manel Esclusa, amb més de 50 exposicions al seu darrere, premis LAUS, FAD, Arlés i molts més presenta una masterclass sobre la seva obra. En aquesta es mostren totes les tècniques amb les quals treballa el prestigiós fotògraf especialitzat en fotografia nocturna, que aconsegueix resultats impactants gràcies al tractament de la llum en espais foscos utilitzant llargues exposicions fotogràfiques. Una masterclass on el públic també pot interactuar preguntant tots els dubtes que tingui sobre la seva obra.

>> Accés gratuït fins a completar aforament.

El Photogenic Festival es celebra del 13 al 27 d’octubre de 2016 al barri de Gràcia de Barcelona.

En aquesta segona edició, el Photogenic Festival es vertebra en dos eixos principals. Per una banda, uneix i visibilitza les noves propostes fotogràfiques de la mà dels autors emergents i nous talents en una ruta expositiva gratuïta en espais no convencionals. Al mateix temps, apropa les experiències dels professionals consolidats del sector amb un programa d’exposicions, conferències i workshops, entre altres activitats

Manel Esclusa és professor dels Cursos d’Especialització de l’IEFC: Manel Esclusa. A cos nu i Manel Esclusa. Nit, obscuritat, ombres i altres llums.

Biblioteca Jaume Fuster

Adreça: Plaça de Lesseps, 20-22. Barcelona
Telèfon: 933 684 564
Data: Dimecres 19 d’octubre de 2016 a les 19:00 h.

Accés gratuït fins a completar aforament.