El dimarts 5 de maig de 2015, els alumnes del Curs d’Especialització en Il·luminació en el bodegó publicitari, amb el professor Mario Vilar, participen d’una masterclass de fotografia gastronòmica a l’estudi Becky Lawton Photography, especialitzat en bodegó alimentari.
Els alumnes van poder veure la feina pròpia d’un estudi publicitari especialitzat en fotografia gastronòmica: la preparació dels aliments, la realització de la fotografia i la posterior postproducció digital per obtenir la fotografia final; tot el desenvolupament de la feina, gaudint del treball i de la cura pels detalls.
El creatiu xef i assessor gastronòmic Adrián Geralnik, va realitzar una focaccia de salmó Alaska amb crema àcida de nabius i va mostrar la tècnica de com realitzar un fictici de gelat combinat amb maduixes per muntar el bodegó per a la fotògrafa especialista Becky Lawton, assídua col·laboradora de cuiners de renom com Carme Ruscalleda, Jordi Roca …, editorials i revistes especialitzades; assistida per Míriam Rapado, estilista i preparadora d’atrezzo, i Sara Galindo. Posteriorment, el treball va ser finalitzat per Björn Badetti, que porta la postproducció i preparació de la imatge final per al seu lliurament al client.
Compartir