El dimarts 7 de juny de 2016, els alumnes del Curs d’Especialització en Il·luminació en el bodegó publicitari, amb el professor Mario Vilar, participen d’una masterclass de fotografia gastronòmica a l’estudi Becky Lawton Photography, especialitzat en bodegó alimentari.

Els alumnes van poder veure la feina pròpia d’un estudi publicitari especialitzat en fotografia gastronòmica: la preparació dels aliments, la realització de la fotografia i la posterior postproducció digital per obtenir la fotografia final; tot el desenvolupament de la feina, gaudint del treball i de la cura pels detalls.

El creatiu xef i assessor gastronòmic Adrián Geralnik, va realitzar una preparació tècnica de filet de bou, amb acabat cru per dins i fet per fora, i va mostrar les tècniques per fer les verdures d’acompanyament i el marcatge tipus graella dels diferents productes.

A continuació es va muntar el bodegó per a la fotògrafa especialista Becky Lawton, assídua col·laboradora de cuiners de renom com Carme Ruscalleda, Jordi Roca …, editorials i revistes especialitzades; que compta amb l’assistència de Marian Gumà, estilista i preparadora d’atrezzo.

Posteriorment, el treball va ser finalitzat per Björn Badetti, que porta la postproducció i preparació de la imatge final per al seu lliurament al client; qui va mostrar diferents tècniques de treball.