Warning: Illegal string offset 'name' in /var/www/vhost/iefc.cat/home/html/wp-content/themes/iefc/single-news.php on line 5
Workshop amb l'arquitecte Ricardo Devesa
Escola
Workshop amb l’arquitecte Ricardo Devesa dins el curs d’Arquitectura i Interiorisme10 de maig de 2016

El dimarts 10 de maig de 2016, l’arquitecte Ricardo Devesa va realitzar, dins el Curs d’Especialització en Arquitectura i interiorisme, una sessió titulada Enregistrar l’espai (i el temps) arquitectònic que va girar al voltant del concepte d’entregistrar l’arquitectura mitjançant la fotografia.

Per començar la sessió es va fer una introducció teòrica, a continuació es van analitzar diverses publicacions realitzades per fotògrafs (Bernadó, Gursky i Princen), i per finalitzar es va fer un treball d’aprenentatge col·laboratiu en què els alumnes van posar en comú els textos que havien llegit abans de la sessió (textos de Gabriele Basilico, Jeff Wall i De Meuron, i Joan Fontcuberta).

Ricardo Devesa

Doctor arquitecte i professor associat al departament de Composició Arquitectònica de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC) i professor al Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya. Va ser membre de l’equip de redacció de Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme i formà part de l’equip de direcció de la revista Basa. Actualment és l’editor en cap d’Actar Publishers i de la plataforma digital urbanNext.