L’Acte de Lliurament de les Beques Carnet Jove 2017 té lloc el dimarts 12 de setembre de 2017, a les 18:00 h, a la seu de l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya (Carrer de Calàbria, 147, Barcelona).

Montse Giralt, guanyadora de la Beca Carnet Jove Connecta’t a la Fotografia 2017

Montse Giralt González, és la guanyandora de la Beca Carnet Jove Connecta’t a la Fotografia 2017 amb el seu fotoreportatge, Història d’una Shahada, on relata la conversió a l’Islam d’una dona jove catalana.

Montse Giralt col·laborarà com a becària de fotografia al diari La Vanguardia durant dotze mesos i rebrà una dotació de 5.000 euros.

Montse Giralt és una fotògrafa recentment Graduada per l’IEFC. Aquest reportatge es va realitzar en el Curs d’Especialització en Reportatge Documental de Proximitat, organitzat pel propi IEFC.

Aquest reportatge ha guanyat també el premi de fotoperiodisme de convocatòria Clic 2017.

L’Acte de Lliurament de les Beques Carnet Jove 2017 tindrà lloc el dimarts 12 de setembre de 2017, a les 18:00 h, a la seu de l’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya (Carrer de Calàbria, 147, Barcelona).

Història d'una Shahada. Foto: Montse Giralt
Història d’una Shahada. Foto: Montse Giralt

En aquesta mateixa convocatòria, la fotògrafa (que va cursar estudis a l’IEFC) Ángela Ximena Silva Cerna, ha quedat com a 1a finalista amb el seu reportatge El mercat del peix.

El mercat del peix. Foto: Angela Silva
El mercat del peix. Foto: Angela Silva