El dissabte 3 de setembre a les 12:30 h s’inagura l’exposició fotogràfica de Pàtric Marín, antic alumne de l’IEFC, al Claustre de l’Hospital de Torroella de Montgrí. S’hi pot veure el seu projecte YOZ. Història natural fins al 30 de setembre de 2016.

Pàtric Marín

Pàtric Marín va néixer a Flix l’any 1979, a la comarca de la Ribera d’Ebre, on viu la seva infància envoltat per camps d’oliveres i moixons. Als 18 anys l’artista flixanco es trasllada a Barcelona per formar-se en arts plàstiques a l’Escola Massana. Més endavant es desperta el seu interès cap a la fotografia, i és quan realitza els seus estudis a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

En aquests darrers anys ha obtingut reconeixements com el premi nacional Lux Or 2014, va ser un dels guanyadors del concurs internacional XVè EAC a València i del Prix Mark Grosset 2015 a Vendôme. Els seus treballs han estat exposats en festivals com Scan Tarragona, Incubarte 7, Barbastro Foto, Iberencontros a Portugal, Promenades Photographiques i Circulation(s) a París.

Actualment s’embarca a la recerca d’aire fresc com a artista visual experimental, obrint portes a la creativitat deixa el seu toc més personal en la seva vessant artística com a amant de la natura i el món animal.

Exposició Fotogràfica YOZ. Història natural de Pàtric Marín

Dates: Del 3 al 30 de setembre de 2016
Adreça: Claustre de l’Hospital. Carrer Hospital 2. Torroella de Montgrí
Horari: De 10 a 19:30 h.

El TN Comarques de TV3 parla del treball de Pàtric Marín que s’exposa a Torroella:


El treball fotogràfic YOZ de Pàtric Marín es pot veure a partir del minut 5:55 del vídeo