El 2 d’abril de 2022 de 10 a 13 h l’IEFC organitza les Jornades de Portes Obertes a la seva seu. A les 10, 11 i 12 h hi haurà una petita presentació a càrrec del director de l’IEFC Eduard Bertran. Al llarg de les jornades podreu conèixer de la mà dels nostres docents i coordinadors la oferta formativa:

En cas de no poder assitir-hi tindreu una nova oportunitat de conéixer el nostre equip docent i coordinadors a les Jornades de Portes Obertes del 21 de maig del 2022.

Recordeu que; oferim visites individualitzades, escriu a info@iefc.cat i estarem encantats de contactar amb tu per tal d’acordar un dia i una hora per ensenyar-te les instal·lacions i resoldre tots els teus dubtes. Ens adaptem al teu horari!

VÍDEOS INSTAGRAM
Com produïm imatges?

Tens dubtes sobre estudiar el Graduat en Fotografia? Et convidem a sortir de dubtes amb dos tallers on t’ensenyem algunes de les coses que pots aprendre en el Graduat en Fotografia de l’IEFC. En els vídeos també pots veure les nostres instal·lacions i t’oferim informació sobre els nostres estudis.

Taller de bodegó disparant amb digital i analògic, amb Josep Maria de Llobet i Eduard Bertran.

Taller de revelatge de fotografies analògiques des del laboratori de l’IEFC, amb Eva Lorente.

Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

Adreça: C/ Comte d’Urgell, 187 (Recinte de l’Escola Industrial). Barcelona
Metro: Hospital Clínic (Línia 5)
Tren: Estació de Sants

Telèfon: 93 494 11 27
Whatsapp: 689 889 369
Email: info@iefc.cat