Núria Porras, representa a l’IEFC i viatja al Festival Promenades Photographiques de Vendôme (aprop de París), on exposa el seu treball El cor com a contenidor de totes les passions.

Aquest és el seu projecte final de carrera, tutoritzat per Eduard Bertran, i que ha estat seleccionat entre diversos treballs de 3er Curs del Graduat, Cursos d’Especialització i Projectes Final de Carrera per representar a l’IEFC al Prix Mark Grosset en el marc d’aquest Festival.

El Prix Mark Grosset es celebra anualment i l’IEFC és la novena vegada que hi participa, doncs és una molt bona oportunitat per fer difusió dels projectes dels alumnes. Un bon exemple d’això és que l’any passat Pàtric Marin com a representant de l’IEFC va guanyar aquest premi i ara exposa a la secció oficial el seu treball La pell ruda de l’elefant. Resultat de tot plegat és que aquest any tenim una doble presència al Festival.

El treball de Núria Porras està inclòs a l’exposició col·lectiva Écoles Internationales de Photographie, que reuneix els treballs d’una vintena d’escoles d’arreu del món.

El cor com a contenidor de totes les passions – Núria Porras

Si dues persones que eren desconegudes, com tots nosaltres ho som, de sobte deixen que caigui la paret que els separa i se senten a prop, se senten un, aquest moment d’unitat és una de les experiències més estimulants i més emocionants de la vida.
Erich Fromm, L’art d’estimar. 1956

Aquell que fa el camí per primer cop no sap pas què hi trobarà, només que, si segueix endavant, trobarà senyals que el guiaran cap a un camí o cap a un altre.

Vendôme. Les Écuries Sud du Quartier Rochambeau

Dates: del 25 de juny al 18 de setembre de 2016
Horari: de 14:30 a 18:30 (tancat els dimarts). Entrada gratuïta.
A partir de setembre només s’obre els caps de setmana de 10:30 a 18:30 h.