Del 25 d’abril al 20 de maig de 2017, s’exposen al Punt Multimèdia els projectes fotogràfics de Adriana Ferragut i d’Eva Diaz, alumnes del Graduat en Fotografia de l’IEFC, desenvupats dins l’assignatura de Fotografia Creativa de 3er curs.

L’exposició, titulada Creació i postproducció, s’inaugura el dimarts 25 d’abril a les 19:30 h al Punt Multimèdia – Casa del Mig.

Des de juny de 2010, l’IEFC manté un acord de col·laboració amb l’Ajuntament del districte Sants-Montjuïc per fer una exposició anual al Punt Multimèdia amb treballs d’alumnes representatius de l’aplicació de les noves tecnologies digitals.

Adriana Ferragut Realitat irreal

Mitjançant el muntatge fotogràfic es mostra una realitat paral·lela del nostre mon on l’art es de tots i per a tots. Una realitat on un tren porta com graffiti un quadre de Pollock, i on llocs tan corrents com un parc o unes escales mecàniques porten amagada una gran obra d’art.

Eva Diaz – It’s different

El pintat i el color permeten treure la part divertida a un mon apagat, monòton, i així despertar els sentits i la imaginació. Edificis, transports, llocs sense gent es transformen en una explosió de color que va més enllà dels somnis, a un mon ideal.

Punt Multimèdia – Casa del Mig

Dates: Del 25 d’abril al 20 de maig de 2017
Adreça: Parc de l’Espanya Industrial – C/ Muntades, 1-5. Barcelona
Telèfon: 93 291 42 52 – 93 291 42 62
Correu electrònic: puntmultimedia@puntmultimedia.org