Escola
Els alumnes d’Il·luminació en el Bodegó Publicitari de l’IEFC fan una masterclass amb Ramon Serrano11 de desembre de 2014

El dijous 11 de Desembre de 2014 els alumnes del Curs d’Especialització en Il·luminació en el Bodegó Publicitari, impartit per Mario Vilar, van fer una masterclass amb Ramon Serrano.

Durant la masterclass, van preparar una sessió fotogràfica per fer el bodegó de l’anunci de la Cervesa de Nadal de Damm, aprenent tot el procés i el tractament de postproducció.

Es va fer un col·loqui amb els participants revisant diferents treballs de diferents èpoques, com abordar-los en l’actualitat, les dificultats dels mateixos, aplicar la il·luminació creativa per destacar els valors pensant com a fotògraf i facilitant la seva posterior postproducció, visualitzant els diferents recursos tècnics i la forma d’aplicar-los.

Per finalitzar, es va establir un diàleg comentant diferents fotografies de l’obra personal de Ramon Serrano, paisatges i retrats, explicant la seva tècnica i forma de treballar.