Promoció cultural
L’IEFC participa en el Festival Revela-T 201628 de maig de 2016

L’IEFC participa en el festival Revela-T amb la presentació del llibre Escenas extrañas en la mina de plata, d’Antonio Molinero, publicat per Casimiro libros.

La presentació d’aquesta història sobre el fotograma fotogràfic va a càrrec del seu autor, Antonio Molinero, i de Ramón Casanova i Llorenç Raich, professors de l’IEFC.

Aquest acte és un motiu per establir un diàleg obert al voltant dels valors expressius i estètics d’un procés de creació que prescindeix de l’ús de la càmera fotogràfica i que en l’actualitat es un procés de creació d’autors contemporanis.

La presentació del llibre es fa el dissabte 28 de maig de 2016, a les 12:30 h, a Vilassar de Dalt, i per assistir-hi és imprescindible apuntar-se en el formulari que es pot trobar a la web del festival.

Revela-T

Aquest any, al festival Revela-T 2016, es podran visitar 50 exposicions de destacats fotògrafs i galeristes, participar en diversos tallers, passejar per la Fira Comercial fotogràfica i el Fotomercat, participar en les Trobades de diferents col·lectius, intercanviar fotos en el PicSharing entre altres moltes més activitats.

Presentació del llibre d’Antonio Molinero

Adreça: Biblioteca de Can Manyer.
Plaça Miquel Martí i Pol, 6.
Vilassar de Dalt
Dates: Dissabte 28 de maig de 2016, a les 12:30 h