Rewind és un documental creat per l’IEFC i coordinat per l’Associació Fotogràfica de Sant Just per al projecte Rutas Singulares. Aquest projecte té com a objectiu crear una xarxa transfronterera de ciutats petites i mitjanes ubicades a l’àrea d’influència de grans capitals regionals, amb la finalitat de reforçar el seu atractiu mitjançant estratègies conjuntes de cooperació en matèria de turisme cultural.

D’aquesta manera es pretén convertir l’activitat turística en un dels motors del desenvolupament econòmic local i en una eina per al coneixement mutu, ja que els visitants podran obrir-se a altres maneres de veure el món i a altres estètiques.

Els sis socis del projecte són les ciutats d’Irun i Barakaldo (Euskadi), les ciutats de Tournefeuille i Foix (Occitània / Regió Pirineus-Mediterrània), la ciutat de Sant Just Desvern (Catalunya) i la Fundació Kreanta (Catalunya). La ciutat de Tournefeuille és el cap de fila del projecte.

L’objectiu principal del projecte audiovisual Rewind és mostrar com es desenvolupa el procés d’elaboració d’un projecte fotogràfic a través del treball de tres autores: Sandra Ramos, Bruna Pujadas i Nagore Giménez.