El dijous 16 de maig de 2019, els participants del Club de Fotollibres de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles van fer la seva sessió mensual a la Biblioteca de Fotografia de l’IEFC, per segon any consecutiu.

Els participants van poder fullejar llibres de fotografia, alguns d’ells primeres edicions, dels grans fotògrafs i fotògrafes del segle XX, i veure una petita mostra dels mateixos models de càmeres utilitzades per aquests.

El conductor de les sessions és Willy Rojas, fotògraf i expert en fotollibres. que va cursar els seus estudis de fotografia a l’IEFC. Actualment treballa a la Fundació Foto Colectania, entitat amb l’objectiu de difondre la fotografia i donar-la a conèixer en l’àmbit social, artístic i educatiu.

El Club de Fotollibres és una iniciativa de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, que disposa d’un fons especialitzat en fotografia. Aquest club pretén ser un entorn de debat i intercanvi de visions amb la finalitat d’entendre les històries i relats que narren els fotollibres.

La sessió va ser un èxit, els assistents van gaudir amb la qualitat de les obres seleccionades per a la mostra.