El dijous 15 de febrer de 2018, els assistents al Club de Fotollibres de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles van fer la seva trobada mensual a la Biblioteca de l’IEFC.

Els participants van poder fullejar llibres de fotografia del segle XIX, primeres edicions d’obres clàssiques i altres documents de gran valor patrimonial i artístic.

El conductor de les sessions és Willy Rojas, fotògraf i expert en fotollibres. Després de cursar els seus estudis a l’IEFC va treballar diversos anys a la llibreria Kowasa de Barcelona -ja desapareguda-, coneguda per la seva especialització en fotografia.

El Club de Fotollibres és una iniciativa de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles, que disposa d’un fons especialitzat en fotografia. Aquest club pretén ser un entorn de debat i intercanvi de visions amb la finalitat d’entendre les històries i relats que narren els fotollibres.

La sessió va estar un èxit, els assistents van gaudir amb la qualitat i raresa de les obres seleccionades per a la mostra.