Promoció cultural
L’IEFC col·labora en la publicació del llibre de Salvi Danés Transmontanus, editat per Ediciones Anómalas15 de setembre de 2014

Presentació Transmontanus de Salvi Danés

L’IEFC, amb la col·laboració en la publicació del llibre Transmontanus, vol reconèixer i potenciar projectes endegats per fotògrafs formats a l’IEFC; ja que tant Salvi Danés com els editors del llibre, Montse Puig i Israel Ariño, han cursat els seus estudis en el nostre centre.

Tal com diu l’autor: Transmontanus és un diari personal sobre el retrobament amb una àrea coneguda durant la infància. Narra el reconeixement i el redescobriment del mateix lloc però, amb uns altres ulls.

La presentació del llibre, a càrrec de l’autor, té lloc a la Galeria Tagomago el dilluns 15 de setembre de 2014 a les 19 hores.

El dimecres 18 de març de 2015, a les 19:30 h, es fa la presentació del llibre a l’IEFC, amb presència de l’autor i els editors del llibre Israel Ariño i Montse Puig d’Ediciónes Anómalas.

Premi Arts Libris Fundació Banc Sabadell

Des de l’any 2013, Arts Libris i la Fundació Banc Sabadell reconeixen la feina i l’esforç dels expositors i les obres dels artistes participants a la Fira Internacional de l’Edició Contemporània, que organitza l’Arts Santa Mònica, atorgant el Premi Arts Libris – Fundació Banc Sabadell.

Transmontanus és un dels llibres i edicions seleccionats per passar a formar part de la Col·lecció de Llibre d’Artista i Edicions de la Fundació Banc Sabadell.

L’any 2015 es pot veure aquesta exposició a la Fundació Lara de Sevilla i a l’Auditori de Santiago de Compostel·la.