Del 24 al 26 de març de 2017 es celebra el mercat fotogràfic UtopiaMarkets Photo en una fàbrica modernista convertida en un espai singular del barri del Poblenou: Utopia 126.

Aquesta és la segona edició de l’UtopiaMarkets Photo, que va néixer amb la idea de recolzar el talent del país, com una oportunitat única per descobrir, curiosejar, conversar i comprar directament a l’autor fotografies de qualitat.

Entre els participants hi ha fotògrafs, consagrats i emergents, i diferents agents relacionats amb el sector.

L’IEFC hi participa amb un stand on s’hi poden trobar les fotografies de sis alumnes de tercer curs del Graduat en Fotografia de l’IEFC (Anna Uribe, Carmen Triana, Maria Peyret, Marta Gil Ulldemolins, Mireia Alises i Valentina González) i una selecció de còpies fotogràfiques del fons de l’Arxiu Històric Fotogràfic de l’IEFC.

A més a més, l’IEFC també ofereix un visionat de portfolis gratuït, el dissabte 25 de març, d’10:00 a 13:00 h, amb els professors Jaume Buxeda, Carles Costa i Llorenç Raich. Cal inscripció prèvia enviant un mail a activitatsculturals@iefc.cat. Entre tots els portfolis visionats, se n’escolleix un per ser exposat a la Sala de Baix de l’IEFC.