L’IEFC col·labora en la publicació del llibre d’Àlex Llovet Beware of the Dog

L’IEFC, amb la col·laboració en la publicació del llibre Beware of the Dog d’Àlex Llovet, continua donant suport a fotògrafs formats a les seves aules.

El llibre està editat per Ediciones Posibles, un projecte editorial independent creat per Àlex Llovet i Josep Maria de Llobet.

Durant el mes d’octubre es fa la presentació del llibre a Barcelona i a Madrid, amb la presència de l’autor, Àlex Llovet, que explica amb profunditat el procés de creació del seu llibre i dóna algunes claus per ajudar a desxifrar el seu contingut, mentre Josep Maria de Llobet fa una breu introducció als origens i motivacions de l’editorial.

Foto: Àlex Llovet

Presentació a Barcelona

Lloc: Mecànic
Adreça: C/ Verntallat, 30. Barcelona
Data: 17 d’octubre de 2018, a les 19:30 h.

Presentació a Madrid

Lloc: La Fábrica
Adreça: C/ Alameda, 9. Madrid
Data: 25 d’octubre de 2018, a les 19:30 h.

Aquest projecte es va poder veure exposat del 5 d’octubre al 5 de desembre de 2017 a la Fifty Dots Gallery de Barcelona, i ha resultat finalista de Voies Off Award Arles 2018 i PHOTO IS:RAEL 2018, i ha guanyat la VI Beca Fotográfica AFTM 2017.

Beware of the Dog – Àlex Llovet

Foto: Àlex Llovet

Àlex Llovet es nodreix d’imatges realitzades entre els anys 2014 i 2017 durant viatges amb la seva dona i les seves dues filles per Anglaterra, Espanya, França i Marroc, per contruir l’edició d’aquesta narració conceptual.

Beware Of The Dog és el viatge que significa madurar,
el trànsit on apareixen el sentiment de desig al costat de la idea de la mort,
i les cicatrius que va deixant el pas del temps,
substituint l’espai que de nens li donem a la ficció,
per allò real i la consciència del món adult.

Però ¿on són els límits entre allò físic i allò espiritual, entre allò tangible i la fe, entre la por i la confiança? Fins on podem apel·lar a la fantasia per omplir el buit de l’inexplicable i el desconegut?

La pèrdua de la innocència suposa adonar-te de si les teves pors són realment teves o dels altres, i de si la teva imaginació podrà seguir salvant-te o no. Però també implica abandonar progressivament l’ara, per quedar invariablement atrapat entre el que va ser i el que serà.