L’IEFC col·labora en la publicació del segon número de la revista D.OAK magazine


La revista D.OAK magazine és editada per l’agència OAK Stories, dirigida per Javier Corso, fotògraf que es va formar a l’IEFC.

D.OAK és una publicació anual que recopila els projectes que OAK Stories desenvolupa com a productora documental i agència.

Aquestes pàgines neixen amb la intenció de mostrar el rerefons de cadascuna d’aquestes obres, a més d’oferir al lector un contingut sense precedents sobre les experiències i sobre els equips que han fet possible la seva realització. A través de les seves històries i testimonis, mostren quines situacions i decisions els han permès accedir a les històries que posteriorment s’han publicat en diferents mitjans nacionals i internacionals.

D.OAK és una sèrie de col·leccionables que busquen compartir l’experiència d’OAK Stories com a narradors amb els lectors que es podrien haver preguntat què són les històries darrere dels projectes. És una fórmula perquè el públic conegui de primera mà sobre aquesta professió.

L’IEFC, amb la col·laboració en la publicació del segon número d’aquesta revista, continua donant suport a projectes empresos per fotògrafs formats en les seves aules.


Presentació oficial a l’IEFC

D.OAK nº02

El dimarts 2 d’octubre de 2018, de 19 a 21 h,  es celebra a l’IEFC la presentació oficial del segon número de D.OAK magazine a Barcelona.

A l’esdeveniment hi assisteixen diversos membres d’OAK, que han participat dels reportatges que conté el segon número de la revista, i durant la presentació es parla tant del contingut de les seves  pàgines com de l’aventura mateixa per a crear i finançar la revista.

Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

Adreça: C/ Comte d’Urgell, 187 (dins el recinte de l’Escola Industrial). Barcelona
Telèfon: 934 941 127
Data: Dimarts 2 d’octubre de 2018, de 19 a 21 h