L’IEFC col·labora en la publicació del llibre de Salvi Danés Transmontanus, editat per Ediciones Anómalas

L’IEFC, amb la col·laboració en la publicació del llibre Transmontanus, vol reconèixer i potenciar projectes endegats per fotògrafs formats a l’IEFC; ja que tant Salvi Danés com els editors del llibre, Montse Puig i Israel Ariño, han cursat els seus estudis en el nostre centre.

Tal com diu l’autor: Transmontanus és un diari personal sobre el retrobament amb una àrea coneguda durant la infància. Narra el reconeixement i el redescobriment del mateix lloc però, amb uns altres ulls.

La presentació del llibre, a càrrec de l’autor, té lloc a la Galeria Tagomago el dilluns 15 de setembre de 2014 a les 19 hores.

El dimecres 18 de març de 2015, a les 19:30 h, es fa la presentació del llibre a l’IEFC, amb presència de l’autor i els editors del llibre Israel Ariño i Montse Puig d’Ediciónes Anómalas.

Premi Arts Libris Fundació Banc Sabadell

Des de l’any 2013, Arts Libris i la Fundació Banc Sabadell reconeixen la feina i l’esforç dels expositors i les obres dels artistes participants a la Fira Internacional de l’Edició Contemporània, que organitza l’Arts Santa Mònica, atorgant el Premi Arts Libris – Fundació Banc Sabadell.

Transmontanus és un dels llibres i edicions seleccionats per passar a formar part de la Col·lecció de Llibre d’Artista i Edicions de la Fundació Banc Sabadell.

L’any 2015 es pot veure aquesta exposició a la Fundació Lara de Sevilla i a l’Auditori de Santiago de Compostel·la.