Aquest taller està dirigit a persones que estan interessades en la cultura gastronòmica i volen millorar la seva tècnica a l’hora de fotografiar els seus propis plats o els d’altres cuiners per pujar al seu blog, facebook…
Els alumnes fan pràctiques amb diferents tipus d’il·luminació a plats realitzats per un xef a la pròpia escola.
També s’ensenya com fer fotos en restaurants amb la il·luminació ambient i com millorar-les posteriorment a través de la postproducció digital.
Pedro Reguera
Fotògraf freelance (Gijón, 1982)
Estudis de fotografia a l’IEFC. És un fotògraf dedicat a la realització de fotografia culinària i tot allò relacionat amb la gastronomia.
Després d’haver passat pels fogons de l’Hotel Ritz, estades amb Martin Berasategui i algun curs amb Albert Adrià, decideix dedicar-se professionalment a la fotografia gastronòmica i immortalitzar les creacions culinàries dels grans xefs convertint-les així en joies gastronòmiques.
Divendres Tarda de 17:00 a 19:00 h.
- Presentació
- Perquè fotografiar menjar?
- Diferents tipus d’il·luminació (Flaix, Llum natural)
- Importància de la presa i de l’objectiu d’aquesta presa
- Flux de treball
Dissabte Matí de 10:00 a 14:00 h i Tarda de 16:00 a 20:00 h.
- La importància de la comunicació amb el xef
- Pràctica en la que cada alumne fotografia diferents plats (plats freds)
- Com fotografiar plats en restaurants (pràctica en exterior)
- Fotografia per a blocs (receptes pas a pas)
- Fotografia per a webs de gastronomia
- Fotos a les xarxes socials (mida i resolució)
- Revisió del treball
Informació pràctica
Dates:
25 i 26 de Febrer de 2022
Material necessari:
- Càmera digital (réflex o compacta)
- Lector de targetes
Preu:
155 € (Alumnes i ex-alumnes de l’IEFC: 5% de descompte).
* En cas de no assolir el nombre mínim d’inscripcions, s’anul·la el curs i es retornen els diners.
Compartir