Aquest taller està dirigit a persones que estan interessades en la cultura gastronòmica i volen millorar la seva tècnica a l’hora de fotografiar els seus propis plats o els d’altres cuiners per pujar al seu blog, facebook…
Els alumnes fan pràctiques amb diversos esquemes d’il·luminació a diferents aliments.
També s’ensenya com fer fotos en restaurants amb la il·luminació ambient i com millorar-les posteriorment a través de la postproducció digital.
Juan Punzano
(Granollers, 1977)
Fotògraf de reportatge social i producte, va estudiar fotografia a l’IEFC.
L’any 2003 comença la seva activitat com a fotògraf autònom, especialitzant-se en fotografia de producte i reportatge social.
Divendres 21/02/25: 17 a 19 h
- Presentació
- Perquè fotografiar menjar?
- Diferents tipus d’il·luminació (Flaix, Llum natural)
- Importància de la presa i de l’objectiu d’aquesta presa
- Flux de treball
Dissabte 22/02/25: 10 a 14 h i de 16 a 20 h
- La importància de la comunicació amb el xef
- Pràctica en la que cada alumne fotografia diferents plats (plats freds)
- Com fotografiar plats en restaurants (pràctica en exterior)
- Fotografia per a blocs (receptes pas a pas)
- Fotografia per a webs de gastronomia
- Fotos a les xarxes socials (mida i resolució)
- Revisió del treball
Informació pràctica
Dates: 21 i 22/02/25
Material necessari:
Càmera digital (rèflex o compacta)
Lector de targetes
Preu: 155 €
Descomptes: Alumnes i ex-alumnes de l’IEFC: 5% de descompte).
En cas de no assolir el nombre mínim d’inscripcions, s’anul·la el curs i es retornen els diners.
Compartir